13. listopadu 2018

PERFECT MORNING

13. listopadu 2018
Jak si nejlépe užít poslední volný den? Samozřejmě na snídani a výborné kávě s kamarádkou! Tomu říkám začátek skvělého dne. 
Pár dní jsem čerpala dovolenou (zjistila jsem, že nemám vybranou ani tu z loňského roku!) a už jsem to vážně potřebovala. Nic nedělat, krásně si uklidit a sledovat seriál Gossip Girl, na kterém jsem momentálně závislá. 
A pokud vaši přátelé pracují na směny, asi víte, jak je těžké je zastihnout a domluvit se s nimi :D 
Dlouho jsem nebyla na dobré snídani a už jsem na ní měla vážně chuť! Výborné latté a snídaně božská! Po takové porci nemáte hlad skoro celý den :) 

Pak jsme šly na procházku, dokud to počasí není až tak zlé. Až začne mrznout, nikdo mě na žádnou procházku nedostane, takže se snažím užívat podzimního počasí,  jak to jen jde :) 
A když nám trošku slehlo, stavily jsme se v další kavárně ještě na pernikové latté, které je DOKONALÉ! Vánoce už jsou za rohem :) 

A jaké bylo Vaše úterý? 

EM 

9 komentářů:

  1. Určite som nemala taký pestrý utorok ako ty :) Veľmi ma tieto články bavia

    Vera

    OdpovědětVymazat
  2. To musel být krásný den, taky bych si ráda někdy takhle odfrkla, asi musím vytáhnout kamarádky zas někam na kafe :D
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  3. Není nic lepšího než jít s kamoškou na kafe! :) Což mi připomíná, že bych měla sama něco vymyslet. A snídaně mě vždycky lákaly, ale vstát na ně neumím :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ja kávu nepijem, ale raňajky s kamarátkou sú vždy skvelé. S ľuďmi, ktorými ľúbiš a cítiš sa dobre a ešte aj keď nájdeš nejakú super kaviareň alebo miesto, kde rada chodievaš - tak to je na nezaplatenie.

    Klaudia Duranova BLOG  / check my IG

    OdpovědětVymazat
  5. S přáteli je to vždy skvělé a ta snídaně vypadá luxusně. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Snídaně vypadá skvěle! Říká se, že je snídaně základ dne, takže věřím, že ses skvěle nastartovala! Já bohužel nemám většinou čas udělat si nebo zajít na nějakou pěknou a velkou snídani, ale jednou do týdne si ji dopřeju :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jee, takový den musel být opravdu super. :) Já jsem ráno ve škole, tak toho moc nestihnu :D Ale takovou snídani bych si dokázala představit. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji všem za krásné komentáře :) <3

    OdpovědětVymazat
  9. Ach, tak to vyzerá dokonalo! Hneď mi vyhladlo. Musím si ísť niečo urobiť.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář ♡

Little things for Em © 2014