24. září 2017

AUTUMN.

24. září 2017
Podzim už oficiálně začal. A zcela upřímně se na toto období těším. Už teď si to náramně užívám. Posedávání v kavárnách, sledování seriálů pod teplou dekou a popíjení výborných čajů. Právě tyto maličkosti si nejvíce užívám v podzimních a zimních měsících. Jedno z mých nejoblíbenějších období právě začalo! 
Můj nový kabátek, který je z Orsay a perfektně sedí. Kupovala jsem ho o Marianne dny s 25% slevou . Jsem nadšená, je z "kobercového" materiálu a něco podobného jsem dlouho sháněla :) 

Miluji vinobraní! Burčák a trdelník to je moje <3
Kapela Sebastian a kelímek burčáku, který potřebuje dolít (haha). Kapelu Sebastian mám velice ráda a na živo to umí opravdu poradně rozjet. Znáte a posloucháte? Protože pokud ne, ihned na YouTube :D
Duha <3
Nejoblíbenější podzimní vůně od Yankee Candle. Musím si pořídit další! 
V práci pořád mažu a mažu. Když né rty, tak ruce :D Balzám je opravdu super. Můžete se na něj těšit v oblíbencích. 
A jako poslední jsou nákupy z drogerie/lékárny. Čisticí gel od La Roche-Posay je můj absolutně nejoblíbenější a na ostatní věci jsem dost zvědavá. Hlavně na čisticí gel od Balea :) 

A co Vy? Mate/nemáte rádi podzim? :) Jinak budu moc ráda, pokud začnete tento blog odebírat <3 

EM 

15 komentářů:

  1. Jeseň je naozaj krásna, najmä ak je babie leto:) môžem vytiahnuť koženky, ľahké kabátiky, sadnúť si s priateľom či kamarátkami na kávu alebo horúcu čokoládu:) trdelníky takisto milujem, akurát som dostala na jeden chuť!

    Saja Frey Blog

    OdpovědětVymazat
  2. Jeseň M I L U J E M! Moja izba je plná tekvíc, umelého lístia a svetielko! A takto to tu vyzerá už od prvého septembra. (Haha). Na jeseni presne milujem to čo si spomínala. Káva, čaj, deka, film a nejaká tá knižka. Už sa teším keď začne padať to krásne farebné lístie!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  3. Presne na tento vosk od Yankee som sa pozerala, pretože by sa mi nejaká jesenná vôňa hodila :) Nad rakytníkovou kolekciou od Manufaktury celkom rozmýšľam, len sa trošku obávam tej vône, škoricový trdelník je zas pre mňa mňamka

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  4. ja sedim po kavarnach celorocne, takze to se u me nezmenilo :-D co mi ale pres leto chybelo, byl caj, protoze jinak si delam doma kdyz prijdu z prace, ale pres leto vubec nemam chut, v kavarnach to je porad nejaky ledovy frappe, takze ted zase najizdim denne na caj a miluju to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně s čajem to mam úplně stejně :D

      Vymazat
  5. Na trdelník už se taky pomalu začínám těšit :) Já si ho dopřávám vždycky na Vánočních trzích v Praze :)
    Podzim mám taky moc ráda, každé období má něco do sebe :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Nový kabátek je naprosto nádherný! ♥ Taky si teď na podzim nějaký scháním, ale zatím bohužel bez úspěchu :( Čistící gel od Baley mám a jsem trošku zklamaná, moc mi nevyhovuje, ale slupovací maska z této řady je skvělá :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Ten kabát je fakt úžasný :) já moc nadšená z podzimu nejsem. Pro mě je to vždycky takový konec něčeho pěkného a je mi hrozně líto, že léto konci :(

    OdpovědětVymazat
  8. Kabátik je krásny, určite ti to v ňom pristane. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  9. Také jsem si pár kousků oblečení pořídila. Do Orsaye také ráda chodím, poslední dobou si tam ale nemůžu vybrat. Kabátek je krásný, šedá barvička se mi líbí, ale nesluší mi :-( kdyby byl béžový nebo světle růžový, hned bych po něm sáhla :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  10. já mám nejradši léto :D podzim mám ráda jen ten, co je teď - a to takové to babí léto, kdy svítí sluníčko a všechno je takové hezčí :) ale sledování seriálů, vysedávání v kavárnách, čtení knížek a pití čaje, to si užívám taky :)

    OdpovědětVymazat
  11. Podzim úplně nejvíc nemiluji, ale nevadí mi, když vynechám chladné a upršené počasí - to nesnáším!.:) Kabátek je úžasný. Sebastian vystupoval vloni u nás, hudba super, ale to jak odbývali vloni fanoušky... :/

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  12. Na podzimu mám ráda stejné věci :) kabátek je krásný a Sebastiana si občas ráda poslechnu :)

    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Podzim tedy moc nemusím, jen to "babí léto" mám ráda! Kabátek je úžasný.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář ♡

Little things for Em © 2014