6. července 2018

SUMMER FAVORITES

6. července 2018
Léto je v plném proudu, tak se pojďme podívat na mé tři nejpoužívanější produkty tohoto léta. 
Pomáda na obočí od značky Loreal. Přiznám jsem, že jsem od ní moc neočekávala, ale moc jsem si jí 
oblíbila už po prvním použití! Konzistence je krásně krémová, ale perfektně drží celý den. Dokonce i v těch největších vedrech! :) Pokud tedy sháníte opravdu dobrý produkt na obočí z drogérie, mohu jedině doporučit. 

Korektor Radiance Reveal od Bourjois je můj nejoblíbenější korektor z drogérie a to hlavně v jarních a letních měsících! Je neuvěřitelně lehký, rozjasňující, ale přitom krásně zakryje vše potřebné. Používám ho především pod oči. Je to mé asi čtvrté balení, což si myslím, že o něčem opravdu vypovídá :) 


Bronzer od Narsu byl před pár lety můj úplně první nákup v Sephoře, proto jsem si ho tak dlouho šetřila, ale tohle léto už ho musím dodělat, ať se mi to líbí nebo ne! :) Mám odstín Casino a je velice přirozený a krásně se mi s ním pracuje. Výdrž je v létě naprosto úžasná, ale bohužel je poměrně drahý, takže znovu kupovat nebudu. Momentálně mám zálusk na bronzer od Too faced v tom novém překrásném balení :) 

A jako bonus jsem vám chtěla ukázat, jak vypadá moje konturovací paletka od Inglotu po dvou a půl letech :D Bohužel mi nedávno spadla a poslední kousky konturovacích pudrů vypadly úplně... 
Moc se mi líbí nová konturovací paletka od Dioru. Pokud s ní někdo máte zkušenosti, tak mi určitě napište do komentářů jak se líbí vám a nebo s čím konturujete vy :) 

EM 


6 komentářů:

  1. Zaujala mě pomáda na obočí od Loreal. Už jsem o ní něco četla, ale pořád jsem si ji nebyla schopna koupit. Nějak se nemám k tomu začít si malovat obočí. Mám strach, že bych vypadala hrozně, protože by se mi to nepovedlo :)
    Moc pěkné stránky, hned jsem se přidala ke sledujícím :)

    everyday-lifecz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ten brozner od NARSu vypadá super :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pomádu na obočie mám aj ja a tiež ju používam veľmi rada ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  4. Ten korektor si už musím aj ja kúpiť! Hľadám niečo ľahké pod oči.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE


    OdpovědětVymazat
  5. Od NARS jsem ještě nic nezkoušela, ale jejich kosmetika mě moc láká :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělé věci Nars je super značka :)

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář ♡

Little things for Em © 2014