1. července 2018

SATURDAY BRUNCH

1. července 2018
Tento víkend jsme s přítelem začali krásně a pomalu na pozdní snídani. Věděli jsme, že nás čeká náročný víkend a tak jsme si užívali každý moment. 
Vzhledem k tomu, že jsme koupili pozemek, je tam šíleně moc práce. Za celý víkend jsem tam zničila celé jedny legíny, tričko, mám poškrábané ruce, jak kdybychom doma měli třicet koček, spálený krk a natrhlé Nike tenisky! :D Ale víte co? Jsme na sebe neuvěřitelně pyšní, kolik práce jsme tam za jediný víkend udělali! :) 

Na snídaně jsme nikdy moc nechodili, protože u nás v malém městečku není toho moc na výběr. Nedávno jsem si však ve své oblíbené kavárně všimla, že dělají i snídaně a tak bylo jasno, kam musíme v nejbližší době vyrazit! 
Kafe mají výborné a mají tu i výběr pro vegany :) Já jsem neodolala vajíčkům, slanince, zelenině a farmářekému chlebu s bylinkovým máslem. Bylo to něco neuvěřitelného :) 

Přítel dává přednost raději čaji než kávě a ke snídani si objednal klasickou anglickou snídani, ze které byl také velice nadšený! Dokonce až tak, že sám navrhl, že na snídaně musíme chodit častěji! 
Prostředí je velice příjemné a chodím sem moc ráda :) 
Tato kavárna se ovšem nenachází v Praze (jak jste asi u všech blogerek zvyklé :D), ale v Litoměřicích . Pokud jste z okolí, určitě doporučuji navštívit! 

 Jaká je vaše oblíbená kavárna nebo podnik? :) 

EM 

5 komentářů:

  1. Tak jste se alespoň s přítelem malinko odreagovali :). Krásné fotky a snídaně vypadá fakt krásně a bohatě <3 :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá tak nádherně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak takéto raňajky by som si veľmi rada dala :-)

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  4. MM ta snídaně vypadá božsky. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Vypada hezky! Brunche jsou nej!

    The Gown 👗 http://www.thegown.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář ♡

Little things for Em © 2014