15. dubna 2018

NOTINO AND DRUGSTORE HAUL

15. dubna 2018
Krásný nedělní večer všem. V dnešním článku mám pro vás menší haul z drogerie a z Notina. 
Z Notina objednávám především, když potřebuji více věcí, které neseženu na jednom místě a musela bych různě pobíhat po městě a shánět. Tady máte vše na jednom místě a to se mi líbí :) 
Neodolala jsem vyhlášenému korektoru od Makeup Revolution. Abych byla upřímná, chtěla jsem ho jen vyzkoušet, pro případ, že by mi nesedl, jsem si objednala i můj milovaný od Catrice v odstínu 010. Avšak korektor je fantastický! 

Nová pomáda na obočí od Loreal. Jsem nadšená, že je něco takového konečně i u nás v drogérii! Zatím jsem nezkoušela a moc se na ní těším. Vypadá velice slibně. Cena 199,- v DM. 
Z Notina jsem si dále objednala termální vodu od Uriage, hojící krém od Avéne a oční krém od Biodermy. 
Vzala jsem rovnou to největší balení. Za chvilku je léto, takže popáleniny a různé bolístky jsou na místě :D Tento krém se opravdu neztratí a občas ho používám jako noční krém. Měla jsem ho již xkrát! :) 
A pokračujeme nákupem v DM. Samoopalovací sprej, kupuji si ho každoročně a je fajn. Balea Beauty Oil jsem chtěla vyzkoušet a jsem na něj zvědavá. A tyto tři produkty si kupuji neustále dokola. Batiste suchý šampon pro objem, Alverde růžová voda a dvoufázový odličovač očí od Garnier :) 

A určitě mi dejte vědět, co jste si v poslední době pořídili vy :) 

EM 

8 komentářů:

  1. Catrice korektor a Batiste suchý šampon jsou moje nejčastěji používáme produkty :D když je nemám do zásoby, jsem nervózní 😂

    OdpovědětVymazat
  2. Catrice korektor mám hodně ráda :) jednou jsem ho zkusila jen tak náhodou a opravdu super! to samé Batiste suché šampony :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  3. Nedávno jsem si v DM koupila suchý šampon, ale nebyla jsem z něj nadšená, nepřišlo mi, že by nějak fungoval, spíš vlasy jen obarvil, že nejenže jsem měla hlavu mastnou, ale ještě šedivou. :-D Dřív jsem používala jinou značku a ta byla nesrovnatelně lepší, jen si už nevybavuju, co to bylo. :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Catrice korektor používám pořád. :) Ostatní kousky jsem zatím neměla. Já si koupila miniatury z DM.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Korektor Catrice je skvělý a ten suchý šampon mám taky moc ráda:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  6. Veľmi dlho som používala korektor od Catrice - ale jeho tuhú verziu - a milovala som ho! Teraz sa snažím dávať šancu aj iným značkám :D
    Dobré skúsenosti mám aj so značkou Avéne a v poslednej dobe som podľahla Alverde, no ešte musím poriadne preskúmať, aké produkty ponúkajú :D
    A STYLISH BEE // Facebook Page

    OdpovědětVymazat
  7. Korektor od Catrice používám taky, ale ne až tak dlouho, ségra mě na něj přivedla :D
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  8. Vodu od Uriage jsem měla a společně s Biodermou a Garnier je mam nejraději. Jinak nakup pěkný, což mě přivádí na myšlenku, ze bych taky mohla něco jít koupit nebo objednat :)
    Já jsem si teď v poslední době koupila matnou rtenku od NYX i s konturkou a jsem s tím strašně spokojena :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář ♡

Little things for Em © 2014