4. září 2016

AUGUST FAVORITES

4. září 2016
Ahoj, mám tu pro Vás mé oblíbence za mesic srpen. 
V srpnu jsem se vrátila ke spoustě věcí, které jsem déle nepoužívala, protože jsem je chtěla už konečně spotřebovat. 
  • Z dekorativní kosmetiky tu mám make up od M.A.C, který jsem hodně používala loni a musím říci, že se mi opět moc zalíbil. Jeho vydrž je bezkonkurenční a vysoké krytí je velkým plusem :) 
  • Řasenka je novinka v Oriflame a velice jsem si ji oblíbila. Má zajímavý kartáček a řasy krásně prodlouží. 
  • Korektoru od M.A.Cu mám už třetí balení a jsou chvíle kdy ho nepoužívám, ale moc ráda se k němu vracím. Je to takové musí have. 

  • Několik let jsem používala Biodermu, ale chtělo to nějakou změnu. Od Oriflame jsem si objednala tuto sadu Novage na rozhlas není pleti. Zkouším zatím tři týdny, takže žádnou velkou recenzi nečekejte, ale zatím mi moc vyhovují. Krásně hydratují a nádherně voní. Až je spotřebuji určitě vám dam vědět, jak mi tato péče sedla :) 
  • Nejoblíbenější šampon od Aussie. Pokaždé když zkusím jiný, rychle se vracím k mému oblíbenci. Žádný na něj nemá! 
  • Olejíček na vlasy Oriflame. Zatím me baví a to dost :) 
  • Labelo je super. Krásně hydratuje a voní.

Určitě mi i Vy napište dolu do komentářů, jaké jsou vaše oblíbenci za měsíc Srpen a já se budu těšit na vaše komentáře :) 

EM

4 komentáře:

  1. MAC makeupy obecně mi přijdou v poměru k ceně moc dobré :) Značku Oriflame ráda vůbec nemám, ani nevím proč. A nesedlo mi ani to labello, přijde, mi že na mých rtech jenom sedí a nevpíjí se.. Což je škoda, vkládala jsem do něj velké naděje :D

    OdpovědětVymazat
  2. Puder Sexy Mama je mojim velkym oblubencom cele leto, dalej by som sa nezaobisla bez Missha bb kremu a samozrejme by sa toho este veela naslo :) Mas super blog, uz som sa pripojila k tvojim citatelom :)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé věci :)
    http://nicoleshyblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. mám korekto o MAC ale taký ten hydratačný a mrzí ma, že som nevzala tento, čo máš ty, lebo tie sú lepšie :( ten hydratačný je skôr rozjasňujúci, moc nekryje.
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář ♡

Little things for Em © 2014