28. června 2021

A WEEKEND FULL OF REST

28. června 2021

Náš víkend se nesl v odpočinkovém duchu než nám zase začnou další práce na domečku. Objednala jsem nějaké dětské věci, ale o tom až příště, až mi to všechno přijde. Nemůžu se dočkat! V neděli jsme si zašli do kavárny na ledovou kávu, oběd a samozřejmě návštěva Obi, kde už jsme jako doma. Tentokrát pro kliku ke dveřím a nějaké stavební detaily, haha. Máme už tedy kompletní dveře do ložnice a koupelny, jupí! Interiérové dveře kupujeme postupně, protože jich v domečku máme docela dost a zatím to není položka, na kterou bychom úplně spěchali. 
Přiznávám, že bydlení bez kuchyně má i své výhody. Burgr jsem teda měla minulý týden asi po půl roce a byl vynikající. 

Tento týden se chci vrhnout na výběr kuchyňské desky. Kuchyňskou linku máme naplánovanou v Ikea, ale pracovní desku si pořád rozmýšlím, zda nezvolit malinko kvalitnější. Byla bych moc ráda, pokud máte nějaké tipy, kde sehnat desku v dekoru mramoru nebo jakou máte vy a jak jste s ní spokojení? :) 

Krásný den <3 

EM 

5 komentářů:

  1. S deskou ti neporadím, ale ty burgery vypadají velmi chutně.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Burgery vypadají vskutku lahodně. To je nervů a přemýšlení s novým bydlením viď. Já se teď zrovna stěhovala. Co se desky týče, tak bych šla do jakěhokoliv kamenu. Je to kvalitní a vypadá dobře.

    OdpovědětVymazat
  3. Všetko vyzerá super. My máme obyčajnú drevené dosku ale potiahnutú mramorovým dizajom. Neviem ako to napísať :D Je to akurát tak pekné na fotenie ale na upratovanie to je o nervy pri 5 deťoch. Dúfam že ukážeš potom celý domček

    AKO VYZERAJÚ HIPPIES V TEJTO DOBE?

    OdpovědětVymazat
  4. Držím palce, ať vybavování domečku jde hladce :) A v případě kuchyňské desky bych šla do kvalitnější :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Tu ledovou kávičku bych si hned dala, mňam! Měli jste krásný víkend. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář ♡

Little things for Em © 2014