16. srpna 2020

LOST IN THE WOODS

16. srpna 2020
Po dlouhé době jsme měli víkend jen pro sebe. Na domečku čekáme na nějaké věci a tak jsme se vydali na výlet. Připravila jsem menší svačinu a jelo se. Hodinka cesty v autě utekla rychle, pouštíme si hudbu. Dobře JÁ pouštím hudbu, od českého rapu až po The Beatles. Z okna pozoruji okolní krajinu, která je nádherná. Je slunečno, ale žádné velké vedro. Krásných dvacet tři stupňů. Dorazili jsme na místo, zaparkovali, snědli půlku svačiny hned v autě a vydali na hrad Houska. Ani jsme se nestačili rozkoukat a byli na místě. 
Bylo to na nás příliš krátké a tak jsme se rozhodli jít na další trasu po modré stezce. Měla být dlouhá šest kilometrů, ale to bysme nebyli MY, kdybychom se třikrát po cestě neztratili, haha. Stezka byla docela špatně značená. U hodně značek to bylo zarostlé, takže jsme je lehce přehlédli. 

Důležité je razit heslo “Cesta je cíl,,. 

A tak jsme se tak trochu oba ztratili a celý hladový se tomu všemu smáli. Po cestě jsme si natrhali letní jablka a pak si sedli v lese na zem, kousali ty malé jablíčka, snažili chytit signál na telefonu...
Cesta zpátky byla stejně tak skvělá, jako cesta tam. V první hospůdce, co jsme našli si koupili zmrzlinu a točenou Kofolu a čekali, až přejde krátký déšť. 
Po dvaceti kilometrech sedli celý unavený a šťastný do auta a vyrazili domů <3 

EM 

5 komentářů:

  1. Tak hlavně, že jste nakonec trefili. Parádní výlet.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Jeee, tak hlavně že to dobře dopaldo a trefili jste! :D určitě to bylo dobrodružství. Takový výlety já osobně miluji. Udělat sváču do báglu a jde se :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Přesněěě, "Cesta je cíl." Proto se snažím užívat si cestu, abych pak nebyla zklamaná, když cílová stanice není podle mých představ. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, na hradě Houska jsme byli před dvěma týdny také na výletě. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Tak hlavně, že jste nějakou cestu našli :) to je super.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář ♡

Little things for Em © 2014