25. prosince 2017

WHAT I GOT FOR CHRISTMAS 2017

25. prosince 2017
Krásný sváteční den :) Už tři dny jen koukám na vánoční filmy a pohádky, při kterých neustále něco ujídám. Hlavně cukroví a různé malé čokoládičky. Takže pěkně od nového roku začnu se sebou něco dělat :D 
Tenhle odpočinek a relax jsem vážně potřebovala. Téměř celý rok jsem neměla v práci dovolenou a co si budeme povídat, člověku to pak pěkně leze na mozek! Ale vrhneme se na dnešní článek, ve kterém bych vám chtěla ukázat, co jsem dostala od Ježíška. Hlavně to bude taková pěkná vzpomínka pro mě :) 
Ponožky jsou klasika, která nesmí nikdy chybět! A když jsou pohodlné, chlupaté a s bambulkama? To já ráda :) A dále můžete vidět na fotce malou elegantní kabelku v pudrovém odstínu z Manga. 

Tímto parfémem mě přítel opravdu překvapil. Tak dlouho jsem po ní toužila a už ji konečně mám! Voní naprosto božsky! Prostě celá já ve vůni :D 
Tohle je opravdu super nápad. Do alba si vlepujete vaše společné fotky a zapisujete různé zážitky a plánování do budoucna. Je to moc hezké a určitě nápadité :) 
Paradise! Tuto vůni používám už od svých osmnácti let a každý rok mi jí Ježíšek přinese! Moje oblíbená vůně, ke které se ráda vracím:) 
Co si budeme povídat, lidé v mém okolí a rodina si netroufnou kupovat mi dekorativní kosmetiku :D Rtěnky ale nemůžou chybět a mají opravdu nádherné odstíny :) 
Miluju barvu rose gold. 
Od přítele jsem dostala prstýnek, který je nádherný! Jednoduchý a elegantní :) 
Dále dva nové přívěsky na můj náramek. Vše je z kolekce Pandora rose. Šperky vypadají opravdu krásně a elegantně :) A připadám si jako princezna! :D 

Dále jsem dostala krásný župan, který můžete lehce spatřit na první fotce. Svíčky, kterých není nikdy dost a penízky. Samozřejmě jsem si nejvíce užívala času strávený s rodinou a s přítelem! Pozorovat tu radost, když rozbalují dárky od vás je úžasné :) 

A co jste dostali od Ježíška vy? :) 
EM

18 komentářů:

  1. To jsou krásné dárky! Ten parfém Paradise vyzkouším! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Dostala jsi úžasné dárky! Já taky dostala přívěsky na Pandoru, pak jsem dostala spoustu kosmetiky a oblečení:D. No a Chloé...tu rozhodně potřebuju:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  3. Opravdu super dárky! Já sice nejsem fanoušek Pandory, ale moje mamka ji miluje:)
    karelzzilla.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. V tom ujídání nejsi sama a pořád se snažím uklidnit, že to v novém roce zhubnu :D Dárečky jsi dostala opravdu krásné :) Já jsem jich dostala požehnaně, ale asi ten z kterého jsem měla největší radost je notebook :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  5. Tie pandora veci su fakt krasne, nemam ani jeden kusok, no rozmyslam, ze si nejaky naramok zadovazim. Krasne darceky a tie ponozky, lucky you :)

    OdpovědětVymazat
  6. Parfém som dostala tento rok aj ja a veľmi sa z toho teším. :) Super článok :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Krásne darčeky, všetky tak pekne zladené do ružova... a tie od priateľa sú naozaj skvelé. Ešte sa mi páči Pandora, po nejakom kúsku túži aj moje srdce... :) Och, a ponožky mám i ja, sú moje obľúbené.

    OdpovědětVymazat
  8. Krásne darčeky, všetky tak pekne zladené do ružova... a tie od priateľa sú naozaj skvelé. Ešte sa mi páči Pandora, po nejakom kúsku túži aj moje srdce... :) Och, a ponožky mám i ja, sú moje obľúbené.

    OdpovědětVymazat
  9. Love your post dear ♥ Your blog is amazing !
    If you want you can check out my blog.I write about fashion,beauty and lifestyle.

    http://herecomesajla.blogspot.ba/

    OdpovědětVymazat
  10. To jsou krásné dárky ♥ já dostala taky rtěnku, ale od NYX a jsem na nic moc zvědavá :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Moc hezké dárky, něco od Pandory by se mi také líbilo:) A ta vůně od Chloé voní nádherně! Kamarádka ji používala a doteď si tu jemnou vůni růží pamatuji :)

    Sim in the Bubblegum
    Píšu, tedy jsem

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné dárky :) Rtěnku od Rimmelu mám také, ale v jiném odstínu. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  13. Máš nádherný blog, a hlavně ty fotky jsou úplně "cute" Pandora je krásná, ta nikdy nezklame :-)! Krásný nový rok :-)!!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Nádherné darčeky, viem si úplne predstaviť tvoju radosť z Chloé parfému :) Ponožky zbožňujem aj ja!

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář ♡

Little things for Em © 2014