3. prosince 2017

NOVEMBER FAVORITES || 2017

3. prosince 2017
Máme tu začátek prosince a to znamená jediné. Čas na listopadové oblíbence. 

Makeup Healthy Mix od Bourjois mám moc ráda a toto je asi mé třetí balení. Je to jeden z mých nejoblíbenějších make-upů z drogerie. Je lehký, rozjasňující a hlavně mi neucpává póry a pleť vypadá zdravě :) 

Každou zimu se vracím k paletce očních stínů ze Sephory. Je výborná! Mám jí asi tři (možná čtyři roky?) a stále jí miluju. Pigmentace je krásná a ten první stín v paletce je krásně třpytivý a mám ho z celé paletky nejraději. Na zimní období paletka jak stvořená. 

Pudr od NYX jsem již zmiňovala několikrát, ale stále je to můj velký oblíbenec :) 

Na řasenku od Loreal Paradise Extatic jsem psala samostatnou recenzi TADY. Jsem z ní absolutně nadšená! 

Novinkou jsou pro mě nové tekuté metalické stíny od Catrice. Co musím opravdu pochválit je jejich výdrž! Ta je fantastická. Se stíny se mi hůře pracuje, protože jsou mokré a nejlépe se nanáší prsty, ale ten efekt za to stojí! Jakmile zaschnou (schnou rychle nebojte), tak opravdu krásně drží. Často je používám i jako rozjasňovač na lícní kosti :) 

V drogérii jsem sháněla levnější variantu růžové vody a našla jsem tuto od Alverde. Moc naděje jsem do ní nevkládala, ale víte co? Ona je skvělá a za pár kaček! Takže pokud sháníte také růžovou vodu, určitě se zkuste mrknout po této :) 

V zimě se mi pleť vždy zhorší a na řadu přijdou pupínky a nehezká pleť. Za poslední měsíc (možná dva) jsem si oblíbila adstrigentní pleťovou vodu na problematickou pleť. 
Pleť mi opravdu krásně dočistí a vydezinfikuje (nevím, jak to popsat :D). Maličko vysušuje, ale není to nic strašného. Používám jí opravdu jen, když je má pleť v horším stavu a opravdu funguje :) Určitě to není mé poslední balení. 

A jaké jsou vaše oblíbenci za poslední měsíc? :) 
EM 

7 komentářů:

  1. Tonikum alebo ako to nazvať od LaRoche-Posay(asi) som mala rok dozadu a bola som s ňou tiež moc spokojná.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tu pleťovou vodu si musím pořídit. Zrovna se mi na obličeji udělalo několik ošklivých pupínků a vypadá to opravdu hrozně a ještě k tomu mi dochází micelární voda, takže je správný čas :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  3. Tu růžovou vodu určitě vyzkouším, díky za tip:)
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  4. Ta pleťová voda na pupínky vypadá super! Teď by se mi taky hodila, takže po ní mrknu, díky za tip :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Na ten nyx jsem slyšela nic moc recenze, prý když si ho dáš moc, dělá to skvrny na fotkách, ale nevím... A Alverde mě celkově láká.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Nad tým púdrom od Nyxu rozmýšľam už pomerne dlho :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  7. Tá ružová kozmetika od Alverde je celkom dobrá. Mala som pleťový olej aj odličovacie mlieko a páčili sa mi. Jedine v tom mlieku som trochu cítila alkohol čo bolo dráždivé. Určite vyskúšam aj túto ružovú vodu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář ♡

Little things for Em © 2014