17. prosince 2017

IT'S CHRISTMAS TIME

17. prosince 2017
Krásnou třetí adventní neděli. Příští týden jsou Vánoce. Je to neuvěřitelné. Pečení cukroví v plném proudu a poslední vánoční nákupy za námi :) Nyní už je čas na vánoční filmy, pohodu a ujídání cukroví. Jako každé Vánoce si užívám pálení vonných vosků od Yankee Candle, které voní překrásně ! 
Moje maminka měla tento týden narozeniny. V práci jsem si zažádala o den dovolené a mamku jsem vzala na kávu a na výborný oběd. Celkově to byl velice povedený den :) K narozeninám jsme jí s přítelem pořídili překrásný prstýnek z Pandory, který jí tiše závidím... :D

Včera jsme vyrazili do Letňan pro pár drobností, co jsme ještě potřebovali k Vánocům. Musím pochválit F&F, kde mají překrásné vánoční pyžama a bačkůrky a hlavně za přijatelnou cenu! 
Konečně jsem si zase koupila svůj oblíbený (čtete nejoblíbenější) šampon. Značku Aussie mám moc ráda a kupuji si jí už pár let :) 
Jinak budu moc ráda, když mi dáte tipy na nějaké vaše oblíbené vánoční filmy :) 
Užívejte si Vánoční čas a uvidíme se u příštího článku :) 

EM 


8 komentářů:

  1. Taky miluju pálení vosků a svíček, krásně pak voní pokoj ♥ a mezi mé oblíbené filmy patří třeba Vánoční duch, to je taková pohodovka, ale jinak koukám hlavně na pohádky, třeba Shrek, Doba ledová a Karlík a továrna na čokoládu, to jsou takové klasiky :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký článek a fotky taky! To já mám teď hrozně Vánoční náladičku, sleduju momentálně všechny díly Harryho a už mi z toho trošku hrabe :D:(

    www.lifeordreamidiots.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Yankee Candle mám obzvlášť v tomto čase velmi ráda, zrovna mi hoří jejich svíčka All is Bright:) A tvé mamce tedy také závidím, o Pandoře sním už dlouho:)

    Sim in the Bubblegum
    Píšu, tedy jsem

    OdpovědětVymazat
  4. Yankee Candle mám veľmi rada, doma mám niekoľko voskov a mini sviečok a práve aj na toto zimné obdobie :) Tá vôňa je neskutočne krásna

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  5. supr clanek :) a aussie taky miluju :)
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
  6. Yankee Candle a Aussie jsou taky moji oblíbenci:D. Jinak já můžu doporučit Lásku nebeskou, Sám doma nebo prostě klasiku, Grinche:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  7. Miluji Vánoce a to všechno okolo - vůni cukroví, svařáku, vánoční ozdobičky a celkově tu náladu. A zamilovala jsem si vosky YC se skořicí, s vanilkou a potom jablko,skořice a další vánoční.

    A jaké filmy doporučuji já? Lásku nebeskou, Grinche, Pelíšky, Sám doma a Santa Claus 1, 2, 3 (s tim hercem, co hraje Kutila Tima) :)

    Krásné Vánoce!

    bydlíme, vaříme, tvoříme a krásníme s Inkou

    OdpovědětVymazat
  8. Miluji Noc plná zázraků. Už je i druhý díl a je také skvělý.:)

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář ♡

Little things for Em © 2014