28. října 2017

NARS || RECENZE

28. října 2017
Neznám snad nikoho, kdo by neznal značku NARS. V dnešním článku bych Vám chtěla ukázat pár produktů od této značky, které jsem vyzkoušela za poslední dva roky. 
Značku Nars seženete hlavně v prodejnách Sephora, ale určitě někde na internetu se najde také nějaký e-shop :) 
Nars se řadí do "High-end" kosmetiky, tudíž ceny produktů nejsou zrovna nejlevnější. 
Make-up Sheer Glow patří mezi mé nejoblíbenější makeupy. Před rokem v Sephoře jsem poměrně přišla náhodou. Chtěla jsem si koupit makeup od Too Faced, ale bohužel byl vyprodaný. Hledala jsem dál a slečna mi poradila vyzkoušet tento. Hned jsem si ho zamilovala. 
Jak už název napovídá, makeup je rozjasňující, ale má opravdu překrásné krytí! Řekla bych střední-vyšší. Vždy, když mám tento makeup na pleti, můj přítel mi pokaždé řekne, že mi to sluší. A to už o něčem vypovídá, když Vám to řekne chlap :D 
Určitě mám v plánu si ho pořídit znovu. Bohužel se prodává bez pumpičky a cena je 1.320,- 
Korektor Soft Matte Complete Concealer jsem si kupovala na jaře a určitě jste ho mohli vidět v mých oblíbencích. 
Korektor je opravdu vysoce krycí a zakryje vše co potřebujete. Nejlépe se mi osvědčilo ho nanášet prsty, protože se produkt krásně zahřeje a na pleti je kremový. 

Bála jsem se, že mi nevydrží ani dva měsíce, ale produkt skoro neubývá. Opravdu ho stačí maličké množství a výdrž je také skvělá!
Cena je 850,- 
Další makeup, který nese název All Day Luminous Weightles Foundation. Od tohoto make-upu jsem čekala opravdu hodně. Byl to vlastně můj úplně první high-end makeup. Bohužel jsem si vybrala špatný odstín, tudíž nemám k tomuto make-upu moc co říci. Používám ho jen v létě, když jsem hodně , ale hodně opalená a nebo ho přimíchávám k ostatním make-upům. Na pleti je hodně lehoučký a krytí je spíše lehké. Chtěla bych ho vyzkoušet ve správném odstínu, ale asi ho znovu úplně nepotřebuji. To balení je překrásné a i s pumpičkou, takže ji nemusíte dokupovat :) 
Cena 1.370,- 
Tento bronzer byl mým úplně prvním high-end produktem vůbec! Milovala jsem ho a cítila jsem se 
důležitě :D Dodnes ho používám, ale snažím se ho šetřit. Mám ho v odstínu Casino, což je ta tmavší varianta. Laguna mi přišla v Sephoře moc světlá, ale zřejmě to dělalo jen to světlo. Tento bronzer vypadá krásně přirozeně a nádherně se blendí. Děla opravdu krásný přirozený stín na pleti. Jeho cena je však vyšší a stojí 1.220,-. Znovu už bych si ho asi nekoupila, kvůli ceně, která je za 8g poměrně vysoká. Je to kousek, který je opravdu překrásný a balení jednoduché, ale luxusní! 

Abych to shrnula, značka Nars je pro mě opravdu kvalitní a produkty jsou TOP! Bohužel Sephora zrušila veškeré slevové akce na exkluzivní kosmetiku, mezi které se samozřejmě řadí i značka Nars, tudíž nevím, kdy si od Narsu znovu něco dopřeji (slzy v očích)... 

A jak jste na to Vy se značkou Nars? Máte rádi a používáte? :) 
EM 


6 komentářů:

  1. Túto značku mám veľmi rada :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  2. táto kozmetika je už dlho na mojom wishliste, ale stále sa k nej nejak neviem dostať ..tak hádam sa raz nakopnem a niečo si kúpim :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Super recenze, já osobně žádný produkt od Nars nevlastním, ale ráda se inspiruji a třeba si někdy něco koupím :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Značku Nars nepoužívám, ale jak tak koukám, tak se zajdu podívat na ten korektor. Jestli tak dobře kryje, tak to ho teda potřebuji :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  5. Značku Nars jsem nikdy nezkoušela, ale hodně mě od ní láká nějaká tvářenka a korektor :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář ♡

Little things for Em © 2014