5. července 2017

JUNE FAVORITES

5. července 2017
Vítám Vás u dnešního článku, který nebude o něčem jiném než o oblíbencích za měsíc červen :) Tak jdeme na to. 
Z pleťové péče jsem se zamilovala do levandulové řady od Manufaktury. Většinou pleťovou péči nakupuji jen v lékárně, ale tato levandulová pleťová voda a hojící zázrak na pupínky jsem si hned zamilovala. Ačkoli pleťová voda moc hezky nevoní, krásně mi dočistí pleť a hezky hydratuje. Tyčinka na akné je TOP! Opravdu mi nic tak dlouho nepomohlo, jako právě toto :) Opravdu doporučuji vyzkoušet! 
Pečující lesko-balzámky od Oriflame mám moc ráda a nejvíce v létě. Krásně o rty pečují, dodají maličko barvy (ale opravdu maličko), což mě osobně vyhovuje na každodenní nošení a k tomu všemu mají SPF 12 :) 
NARS Makeup - je lehoučký, přesto hezky kryje a na pleti obstojně drží. Bohužel jsem si tenkrát koupila špatný odstín, takže tento makeup využiji jen v létě, ale i tak je mým oblíbencem :) 

Korektor Milani - na kruhy pod očima je opravdu fantastický! Má žlutý podtón (odstín Light 2), krásně kryje a oční okolí vypadá nádherně odpočatě a svěže :) 

Bronzer Too Faced - mám odstín medium to dark a na tvářích vypadá fantasticky! Tento bronzer nejen krásně voní, ale i vypadá neuvěřitelně přirozeně a je to opravdu můj velký objev! Výdrž je velice dobrá a při nanášení vůbec nepráší. 


Rozjasňovač BECCA - psala jsem o něm v jednom předchozích článků, takže tady se o něm už moc rozepisovat nebudu. Je nádherný, výrazný, textura neuvěřitelná a pigmentace také :) Za mě nejlepší rozjasňovač vůbec :) 

Pomáda na obočí Inglot - teď v létě jsem se k ní vrátila, protože vydrží opravdu všechno. Je voděodolná, odstín mi skvěle sedne, přes den se nikde nerozmazává a práce s ní je velice jednoduchá a příjemná :) 

Budu moc ráda, když mi do komentářů napíšete, jaké jsou vaše oblíbenci :) 

EM 

8 komentářů:

  1. Ten rozjasňovač vypadá skvěle. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten bronzer je krásný, někdy bych chtěla vyzkoušet něco od Too Faced :)

    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já bronzer od Too Faced miluju, má pro mě úplně ideální barvu :) A dost mě zaujala ta pleťová voda od Manufaktury, tu asi budu muset vyzkoušet :)

    since-2015.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. kráásne produkty! Nars makeup by som chcela skúsiť :) a Oriflame balzamiky ako pozerám tiež máš :) sú super :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Perfektné výrobky! Práve nedávno som si kúpila Nars makeup, ale ešte som ho nestihla vyskúšať, takže som naň zvedavá! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. Ten bronzer bych brala hned! :)
    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  7. Já bych ráda konečně zkusila ten nars makeup, ale myslím, že to nechám až na zimní období.

    OdpovědětVymazat
  8. Od Too Faced bych jednou chtěla něco vyzkoušet :) hodně mě tahle značka láká :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář ♡

Little things for Em © 2014