24. června 2017

SUNNY SATURDAY

24. června 2017
Jak já miluju soboty a sobotní snídaně. Rána si nesmírně užívám. Udělám si kávu s oříškovou příchutí a posypu skořicí, vynikající! 
Dnes jsem koukala na předposlední díl Pretty Little Liars a začíná mě přepadat smutek, že zbývá poslední díl. Sledujete někdo? Sice se po sedmi letech dozvíme kdo je A., ale stejně, sleduji to tak dlouho...
Kokos, kokos a všude samý kokos. Letní limitky jsou plné letních příchutí a vůní. Oriflame samozřejmě není pozadu. Tento kokosový peeling na obličej je mým velkým oblíbencem a krém mám nově, tak na ten se těším! 
Dáreček k narozeninám ze Sephory. Sice opožděně, ale to vůbec nevadí :) Už se na ně moc těším, masek není nikdy dost! 
Kapátkové a lehké makeupy jsou momentálně velkým trendem. Mě osobně to moc nebere, ale moje mamka si tento makeup objednala z Oriflame a říká, že je naprosto božský, tak ho musím vyzkoušet :) 

Určitě Vám potom napíšu, jak si makeup vedl. 
A ráda bych Vám představila můj nejoblíbenější gel na odličování. Je to Effaclar od La Roche-Posay . Naprosto nádherně pění a skvěle odličuje. Mám už xté balení a stále ho miluju a vracím se k němu! 

Užijte si víkend a já jdu na grilování :D 

EM 

9 komentářů:

  1. ten kokosvý peeling vyzerá veľmi dobre, milujem kokos ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  2. Od La Roche- Posay jsem dlouho nic neměla, čas do napravit. Jinak máš krásné nařízený pokojíček, co jde tak z fotografií omrknout :-).
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Soboty mám taky moc ráda :) Hlavně se člověk pořádně dospí, takže moje rána jsou pak odpoledne :D Na PLL jsem koukala dlouho, ale pak mě nějak přestalo bavit čekat na nové díly, a tak jsem na to koukat přestala...ale nevylučuju, že se k tomu vrátím :)

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  4. Já kokos zbožňuji, takže když je teď opravdu všude, nestěžuji si :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne fotky :) Ja už som veľmi zvedavá na posledný diel PLL, zbožňujem ich! Síce som ich začala pozerať len minulý rok, je nemožné nezamilovať sa do tohto seriálu :) Kokosové produkty od Oriflame mám doma oba, peeling som však ešte nevyskúšala, no krém vyzerá super, aspoň zatiaľ :) Nad make-upmi od Oriflame som tiež rozmýšľala, ale bojím sa odtieňu, keďže mi máločo sadne. La Roche Posay mám vyskúšanú a presne som mala tieto veľké balenia, avšak po asi pol roku mi boli na nič, pretože si pleť na ne zvykla a nepomáhali mi, takže aj napriek tomu, že sa viac oplatili, polovica balenia ostala doma ležať

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
  6. Miluju kokosovou vůni! Na sobotě miluju, že se můžu víc prospat :) Hezké fotečky!
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji všem za krásné komentáře :))

    OdpovědětVymazat
  8. Kokosovú radu a mejkap mám a sú výborné, určite odporúčam. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář ♡

Little things for Em © 2014