5. února 2017

JANUARY FAVORITES

5. února 2017

Krásnou neděli Vám všem :) Dnes mám pro Vás oblíbence za měsíc leden. 
  •  Make-up u mě jednoznačně vede NARS Sheer glow - naprosto jsem se do něj zamilovala a stal se mým top makeupem. Je sice maličko dražší, ale doopravdy za to stojí. A pokaždé když mám na sobě tento make-up, tak mi přítel řekne, že mi to opravdu sluší, takže něco na tom bude :D
  • Korektor od Bourjois - je perfektní pod oči, krásně projasní oční okolí a zároveň hydratuje a kryje. Opravdu za mě top produkt z drogerie :) 
  • Řasenka od Maybelline - dělá mi krásné dlouhé řasy a nanáší hodně barvy, což mě osobně vyhovuje :) Jediné s čím mám problém je, že se mi obtiskavá, takže na spodní řasy pro me nepoužitelné :/ 


  • Rozjasňovač od The Balm je legenda a ten kdo říká, že se rozjasňovač nedá v životě spotřebovat, tak kecá :D Je skvělý a mám ho moc ráda a možná časem si ho koupím podruhé :) 
  • Báze pod make-up od MUFE - mám to mini balení 15ml a seženete ho v Sephoře. Tato báze mi  moc vyhovuje. Hezky vyhladí póry a celkově připraví pleť na make-up. Nemám na ni absolutně nic špatného :) 


  • Čisticí gel od Biodermy - je to poměrně novinka a čisticí gely od Biodermy mám ráda. Tenhle je na citlivou pokožku a můžete s ním odličit i oční okolí :) určitě si ho někdy pořídim znovu. Jediné co mi přijde, tak hrozně rychle ubývá, protože méně pění, tak mam potřebu na naset ho na pleť více. 
  • Krém na ruce Havlíkova Apotéka - nejlepší krém na ruce, co jsem kdy měla <3
A jaké máte oblíbence Vy? ;)

Em




5 komentářů:

  1. Já už vyzkoušela tolik řasenek a stejně se pokaždé vrátím k té od Maybelline, protože mi přijde, že je stejně ze všech nejlepší a i ta nevoděodolná vydrží nějaké ty potoky slz, za což ji chválím :D
    [Instantní krása]

    OdpovědětVymazat
  2. Ten rozjasnovac od the Balm by som rada vyskusala a taktiez aj bazu :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  3. Já si teď strašně oblíbila bambucký máslo, podle mě je to naprostej zázrak a strašně mi to pomohlo na pleť :)

    OdpovědětVymazat
  4. pekné produkty :) zaujal ma ten makeup Nars a korektor Bourjois :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Super tipy. Jak koukám na tu Biodermu, tak já mám od této značky ráda micelární vodu. Nic víc jsem nezkoušela, ale asi po něčem novém od této značky sáhnu :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář ♡

Little things for Em © 2014