6. listopadu 2016

MINI REVIEW

6. listopadu 2016
Vítám vás u dnešního článku, který se bude týkat takových mini recenzí. Většina produktů je drogerková, tak jdeme na to ;) 
Předem se omlouvám za ne moc kvalitní fotky, světlo dnes bylo šílené a snažila jsem se to nafotit co nejlépe to šlo, ale bohužel nemám profesionální světla :) 
Vyhlazujicí báze pod make-up od Dermacolu - tuto bázi jsem si v poslední době moc oblíbila. Poslední rok jsem používala většinou báze pod make-up od MUFE, ale teď mam hodně suchou a problematickou pokožku. Na této bázi se mi líbí hlavně to, že je hypoalergenní a na pleti je hrozně moc příjemná. Nezahladí Vám póry tolik, jako například již zmiňované báze od MUFE nebo od Benefitu, ale na každodenní běžné používání si jí nemůžu vynachválit :)
Dermacol make-up cover - je snad někdo, kdo nezná tento vyhlášený produkt od Dermacolu? Každý podzim a zimu se k němu hrozně rada vracím. Je to ta nejvíc krycí věc, co znám! A další velké plus je, ze je opět hypoalergenní. Tudíž Vám pupínky na pleti nebude ještě více podporovat :) 
NYX Micro brow pencil - tato tužka je naprosto skvělá. Vyhovuje mi krásně aplikace, je nádherně tenoučká, odstíny super a balení na jedničku. Bohužel mam s ní jeden problém, a to ten, že hrozně rychle ubývá. Za cenu 260,- si nejsem jistá, jestli se tolik vyplatí, jak se zdá. Při každodenním používání mi vydrží cca. měsíc. Určitě mi dejte vědět dolu do komentářů, jestli s ní máte taky někdo zkušenosti a pokud vám ubývá stejně rychle jako me :) 

NYX mascara na obočí - ačkoli jsem si myslela, že odstín nebude nic moc, tak mi sedí perfektně. Obočí krásně zafixuje a drží tvar krásně celý den. Vyhovuje mi více než řasenka na obočí od Lorealu. Za mě palec nahoru :)

Tělová tužka na oči od Rimmelu - je to už má třetí tužka, sice nevydrží úplně celý den, ale je krásně krémová a vydrží takový ten základ. Určitě nevidím problém v tom, jí přes den upravit. Dražší varianty tužek na oči mě moc nelákají, takže za mě ano! 
The Balm Nude dude - paletku mám asi dva roky? Teď přesně nevím :) Vždy jí nejvíce používám na podzim a zimu. Stíny jsou naprosto krásný, nepráší, jsou krásně pigmentované a celkové nemám paletě co vytknout :) 
Vlastníte některou z těchto věcí? Dejte mi do komentářů vědět, co vás v poslední baví za kosmetiku :) 

EM


2 komentáře:

  1. Fotky jsou dobré :-) S tím světlem má problém asi většina, když se stmívá brzy :-/ Bázi od Dermacol mám, ale na mojí mastnou pleť to není. A paletky The Balm jsou super, sahám po nich často:-)
    Gabrieless

    OdpovědětVymazat
  2. Špirálu na obočie od NYX mám tiež a som s ňou veľmi spokojná :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář ♡

Little things for Em © 2014