25. září 2016

SOMETHING NEW

25. září 2016
Dnes mám pro Vás článek, co jsem si pořídila (ukořistila) na Marianne dnech. 
Hrozně moc jsem se těšila, ale všude nekonečné fronty a miliony lidí. No nic moc...
 
Každopádně par věcí jsem si koupila a mám z nich ohromnou radost. 
V Sephoře jsem měla v plánu si pořídit make-up od Too faced Born this way, ale samozřejmě byl vyprodaný, takže jsem nakonec odešla s rozjasňujícím makeupem od Narsu - Sheer glow foundation v odstínu Mont Blanc. 
Zatím jsem ho zkoušela dvakrát a jsem nadšená ☺️  
 
Beauty blender jsem si koupila spíše ze zvědavosti a moc se na něj těším. Pokud s nim mate zkušenosti, určitě mi dejte vědět dolu do komentářů ☺️ A jaké jsou vaše triky na jeho mytí? 
 Takhle nový je opravdu krásný 💕 
Další nákupy pokračovaly v nově otevřeném Douglasu, kam jsem zamířila hlavně pro NYX. 
Produkty na obočí, ačkoli jsem od nich nic moc nečekala, mě velice překvapily a hodně jsem si je oblíbila. Obočí je krásně přirozené a celkově mi produkty vyhovují 🤗
V Dermacolu jsem si koupila podkladovou bázi, která je hypoalergení a klasiku Dermacol make up cover, který si kupuji už několik let a zakryje opravdu vše ☺️
Řasenka na obočí ma poměrně velký kartáček, ale hezky se s ním manipuluje, takže se nemusíte bát :) 
Konturovací paletka NYX.
A jako poslední je Manufaktura, kde jsem pořídila krásné balíčky, ale bohužel ani jeden není pro mě, ale pro blízké k Vánocům ☺️
A co vy? Byli jste na Marianne dnech a pořídili jste si něco? Ráda si to přečtu v komentářích :) 
 
EM 

6 komentářů:

  1. Moc pekné nákupy! Ja som počas dní Marianne toho veľa nenakúpila, no tiež som si odniesla niečo z Manufaktury :) Produkty od NYX vyzerajú super, už sa teším, ako si ich budem môcť v Douglasi pozrieť :)

    OdpovědětVymazat
  2. Můžu se zeptat, jakou tu tužku od NYX na obočí máš? Je to ta zkosená, automatická? :) Uvažuji nad ní totiž také, protože se mi moje oblíbená od bhCosmetics přestala vyrábět, ale stále chci nějakou, která je jakoby "brow wiz" dupe :)

    Super článek! Také jsem ti dala odběr, máš krásný blog. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkosená bohužel není, ale je opravdu tenoučká a musím říci, že jsem si ji docela dost oblíbila :) Obočí s ní vypadá přirozeně :) Já zase právě hledám levnější variantu za tužku od MACu a tahle mi třeba sedí více než ta tužka na obočí od Sephory :)

      Moc děkuji <3

      Vymazat
  3. Konturovací paletku stejně tak jako korektor od NYX mám a nemůžu si to vynachválit. Na konturovací paletce se mi líbí barva, připadá mi, že tmavší a studenější barvy v drogerii chybí. Chtěla bych zkusit tu bázi od dermacolu, už jsem na ni slyšela chválu a nějakou tu kritiku a chtěla bych si na to konečně udělat vlastní názor :) Jinak musím říct,krásné kousky.
    Mishele

    OdpovědětVymazat
  4. Super vecicky, najme tie z nyx u nas sa ma teraz otvorit predajna, tak sa uz nemozem dockat🙂Tiez by sa mi zislo nieco na obocie, takze mam dobru inspiraciu🙂

    OdpovědětVymazat
  5. nádhera, NARS makeup by som chcela jedného dňa vyskúšať :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář ♡

Little things for Em © 2014