6. srpna 2017

JULY FAVORITES

6. srpna 2017
Dnes mám pro vás červencové oblíbence :) Tak pojďme hned na to.
Make-up od Catrice HD liquid coverage všichni milují. Na mou pleť tento makeup moc nesedí, protože mám pleť spíše sušší, avšak když jsou třiceti stupňová vedra, tak krásně na pleti vydrží a je matný, proto jsem ho dokázala ocenit až v letních měsících. 
Podkladová báze od Dermacolu se pod tento makeup nádherně hodí a má pleť je hezky vyhlazená a hydratovaná. Nepoužívám jí každý den, ale pokud potřebuji, aby má pleť byla ještě hezčí než jindy, tak sahám pravě po ní a mám jí velice ráda. 

Pudr Inglot už dodělávám a je fajn. Nevím, zda bych si ho pořídila znovu. Pudr je opravdu super, není na pleti vidět a vyhovuje mi, ale čekala jsem prostě něco malinko víc, nevím jak to mám popsat, ale určitě to chápete :D 

Řasenka od Loreal Baby Roll je skvělá. Hodně mě baví a dělá mi krásné řasy. Má opravdu zajímavý kartáček, který je velice originální a svůj účel plní. Řasy jsou prodloužené a zahuštěné :)
Stíny Milani většinou vytahuji až v létě. Nanesu je přes celé oční víčko a vypadají skvěle. Pigmentace je krásná a textura máslovitá. Zajímalo by mě, zda někdo z vás vlastní tyto mono stíny od Milani? :)
Ačkoli raději používám tužky na obočí, v létě dávám přednost "linkám na obočí".
Tyto od Inglotu mám velice ráda. Výdrž je fantastická a opravdu zvládnou i ty největší letní celodenní "pařáky". Cena není nějak vysoká a vůbec nevysychají. Určitě doporučuji :) 
A jaké jsou vaše oblíbenci za měsíc červenec? :)

EM

7 komentářů:

  1. Super věci, díky za tipy :) Já se přes léto vůbec nemaluji, ale co jsem si v poslední době oblíbila je řasenku od Yves Rocher - Sexy Pulp :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. O bázi od Dermacolu slyším jen a pouze chválu :) Make-up přes léto moc nepoužívám, musím ten ksicht trošku šetřit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní9/8/17

    O té řasence jsem už slyšela chvály a chtěla jsem po ní v drogérce šáhnout, no nakonec jsem vzala svoji klasiku. Určitě ji ale chci vyzkoušet. Super článek :)

    OdpovědětVymazat
  4. V těchto vedrech nepoužívám kromě balzámu a klasického krému Nivea vůbec nic. Ušetřím ráno čas a stejně si pořád otírám obličej kapesníčky, takže by to bylo zbytečné se malovat. Každopádně na tu řasenku jsem slyšela jen samou chválu :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  5. make-up mám doma aj ja a neviem si ho vynachváliť :) pekný článok ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  6. Tu řasenku mám v plánu si koupit, má krásný obal i vážně zajímavý kartáček…:)

    www.windypinkstyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář ♡

Little things for Em © 2014