14. července 2017

BACK TO M.A.C

14. července 2017
Tento týden byl docela pracovně náročný (asi jako každý týden :D). Zítra pojedeme s přítelem do Prahy, jen tak, znáte to. Pokochat se krásným hlavním městem. Samozřejmě už mám zaječí úmysly na nakupování (jako každá ženská) a konečně můžu využít program Back to M.A.C
Tato taštička, plná prázdných produktů už se mi válí doma pěkně dlouho. Vždy na to zapomenu! 
Využíváte někdo tento program? Vrátíte 6 prázdných obalů od produktů M.A.C a dostanete rtěnku dle svého výběru zdarma :) 

Zatím žádnou rtenku od MACu nevlastním, takže se moc těším, až konečně nějakou vyzkouším. Pokud ma někdo z vás oblíbený odstín, určitě mi napište do komentářů. Vůbec totiž nevím, jaký odstín si vybrat (samozřejmě chci všechny :D) 
A jako poslední věc v tomto článku, bych se s vámi chtěla podělit o písničku, kterou poslouchám celý týden, prostě pořád a naprosto jí miluju! 
Samozřejmě jsem jí objevila v seriálu 13 Reason why <3 

EM 

5 komentářů:

  1. Narocny tydny v praci naprosto chapu, to ted taky zazivam :D jinak o tom programu jsem nidky neslysela, ja nemela nikdy zadny produkt od macu, tak urcite vyberes hezky odstin.:)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám Velvet teddy a Whirl.
    Velvet teddy je taková přirozená neškodná barva.
    Whirl je hodně spojovaný s Kylie, myslím.
    Každopádně.. Jsem docela zklamaná s jejich rtěnkama. Za ty prachy by ti to na tom ksichtě mělo vydržet dva dny, ne dvě hodiny - když se ještě k tomu fakt poštěstí..

    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
  3. Já miluju odstín Capricious ;)

    OdpovědětVymazat
  4. To je super, že mají takový program :) Já od M.A.C ještě nikdy nezkoušela, ale mám to určitě v plánu :)

    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. O tomhle programu jsem do teď nic neslyšela, ale je to super věc. Předpokládám, že tu rtěnku už máš, tak mi to nedá a musím se zeptat.. jaký nakonec odstín?:):)
    Jinak tu písničku taky miluju:)

    https://windypinkstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář ♡

Little things for Em © 2014